بازدید مدیر کل محترم منابع انسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ،  آقای دکتر ماهی مدیرکل محترم منابع انسانی وزارت بهداشت  و آقای دکتر محمدی معاونت محترم توسعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی  حضور یافتند.

در این دیدار  به  همراه دکتر پویان احمدی سرپرست شبکه و درمان و سایر کارکنان ستادی  از بخشهای مختلف مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی تازه آباد و ستاد شبکه بهداشت بازدید نمودند.

در ادامه دکتر احمدی  گزارش کاملی از وضعیت شبکه بهداشت و درمان  و درمانگاه شهری روستایی تازه آباد را ارائه نمود. و در پایان آقای دکتر ماهی   ضمن بیان سخنانی قول مساعد دادند که موارد زیر را  پیگیری  نمایند .

- اختصاص 50 میلیون تومان جهت تعیمیرات ساختمان واحد های تابعه

- بررسی چارت سازمانی