به مناسبت روز جهانی سالمند:

برگزاری ایستگاه سلامت در خانه سالمندان و ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان

انجمن بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز جهانی سالمند اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در خانه سالمندان استان کرمانشاه کرد.

انجمن بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  به مناسبت روز سالمند، ایستگاه سلامت در محل خانه سالمندان برپا کرد.
در این ایستگاه خدماتی شامل اندازه گیری فشار خون ، قند خون و برسی محیط آن محل به سالمندان ارایه شد.

نگین کاوه دبیر انجمن بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص این برنامه گفت: این ایستگاه به مناسبت روز  سالمند و برای بررسی سلامتی روحی و جسمی سالمندان برپا شد.
کاوه ادامه داد: چیزی که بیشتر سالمندان به آن احتیاج دارند شادی و روحیه دادن به آن هاست که احساس تنهایی نکنند.
وی اظهار اظهار کرد: درصورت تعلق گرفتن بودجه کافی برنامه هایی با هدف روحیه دادن و خدمت به این عزیزان خواهیم داشت.