دستورالعمل نحوه ارائه خدمات دارویی و ملزومات پزشکی به زوار اربعین تدوین می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: دستورالعمل نحوه ارائه خدمات دارویی و ملزومات پزشکی برای خدمت رسانی به زوار اربعین در سه بخش تدوین می شود.

دکتر قباد محمدی در جلسه ای که در روز چهارشنبه ششم شهریور ماه و در معاونت غذا و دارو پیرامون خدمت رسانی به زوار اربعین برگزار شد افزود:در این  پروتکل نحوه خدمات دارویی و ملزومات پزشکی به زائرین اربعین حسینی (ع) در بیمارستان ها، مراکز بهداشت و در آمبولانسهای فوریتهای پزشکی تدوین و برای بررسی و تایید نهایی در اختیار هیات رییسه محترم دانشگاه قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: اولویت ما سلامتی زوار است اما با توجه به هزینه های بالای دارو و ملزومات پزشکی باید در توزیع دارو دقت و حساسیت لازم را به خرج داد.

معاون غذا و دارو افزود: باید در نظر داشت که انبارهای مناسب برای نگهداری دارو ها در قصر شیرین و دیگر مسیرها در نظر گرفته شود.