پیام تبریک مدیر آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت روز ملی آمار

مهندس پاک نیا  مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، بمناسبت فرارسیدن یکم آبان ماه روز ملی آمار و برنامه ریزی، این روز را به همه همکاران تلاشگر دانشگاه در این زمینه تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر می باشد:

بنام خدا

آمار علم و هنر چیدمان و بکارگیری ارقام است به گونه ای که این مقادیر در کنار یکدیگر بیان کننده رویدادهای خوش و ناخوش گردند و در نهایت بتوانند تقویت کننده روندهای مثبت برای آینده و پیش بینی کننده وقوع اتفاقات ناگوار در آینده باشند. بر خود لازم می دانم در روز اول آبان ماه که روز آمار و برنامه ریزی نامگذاری گردیده از تمامی همکاران دلسوز و چندپیشه خودم در واحدهای آمار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کلیه سطوح از ستاد تا صف، کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم و آرزومندم که انشاء ا... میزان اهمیت و اعتبار آمار در عمل به همان میزانی ارتقاء یابد که در گفتار بیان می شود.