برگزاری همایش یکروزه زایمان فقط زایمان طبیعی ،مگر اینکه.... در شهرستان ثلاث باباجانی

همایش یکروزه زایمان فقط زایمان طبیعی ،مگر اینکه.... در سالن وحدت فرهنگ و ارشاد شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی،همایش یکروزه زایمان فقط زایمان طبیعی ،مگر اینکه.... درسالن وحدت فرهنگ و ارشاد اسلامی  شهرستان ثلاث باباجانی  جهت مادران باردار و زوجهای جوان برگزار گردید.در این همایش برنامه با تلاوت کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید.سپس مهندس رستمی سرپرست شبکه بهداشت ضمن خیر مقدم به مدعوین همایش را افتتاح نمودند . آقای رضایی سرپرست مرکز بهداشت گزارشی از عملکرد برنامه مادران شهرستان را ارایه نمود.سپس خانم جمشیدی مسئول برنامه مادران شهرستان یرامون فواید زایمان طبیعی و مضرات زایمان و... مطالبی رابصورت مبسوط ارایه کرد. گروه سرود پیش دبستانی باران سرود مادر را اجرا نمودند و جوایز دریافت کردند.پس از آن خانم دکتر شربتی در خصوص زایمان طبیعی و تاثیر آن بر کودک و مضرات تاثیر سزارین بر کودک مطالب را ارایه نمود. در پایان پرسش و پاسخ برگزار گردید وبه سه نفر از مادران برتر جوایزی اهدا گردید.

همایش

همایش9