آموزش متصدیان نانوایان شهرستان ثلاث باباجانی، پیرامون آشنایی با نحوه فرآوری و پخت نان خوب برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی، آموزش متصدیان نانوایان شهرستان ثلاث باباجانی، پیرامون آشنایی با نحوه فرآوری و پخت نان خوب توسط کارشناسان سلامت محیط شهرستان و اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان در تاریخ 93/9/19 در محل مرکز بهداشت ثلاث برگزار گردید. در این جلسه مهندس کیهان نظری کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان، ضرورت ارتقای کیفیت نان بعنوان بیشترین ماده غذایی مصرفی و لزوم رعایت مسایل بهداشتی محیطی در نانوایی ها را خواستار شد .در این جلسه همچنین نکات لازم جهت پخت و فرآوری مطلوب نان و انجام اقدامات در خصوص ارتقای کیفیت نان و کاهش مصرف نمک آموزش داده شد.