جلسه هیئت ریسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید

جلسه هیئت ریسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محل فرمانداری شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی شبکه ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی،جلسه هیئت ریسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز سه شنبه مورخ 93/9/25 در محل فرمانداری شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید. در این جلسه مهندس رستمی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی ضمن خوشامدگویی به دکتر کریم ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و هیئت همراه ایشان گزارشی از وضعیت شبکه بهداشت ودرمان ثلاث و کمبودها و چالشها و راهکارها و پیشنهادهای مربوطه را ارایه نمود سپس حاج آقای یوسفی فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی ضمن خوشامدگویی به پروژ ه های شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اشاره نمود  وخواستار تسریع در روند ساخت بیمارستان و سایر امورات شد. پس از آن آقای دکتر کریم ضمن تشکر از فرماندار و امام جمعه شهرستان در خصوص همکاری در خصوص برنامه های بهداشت و درمان منطقه انجام برنامه های مربوطه به اعضای هیئت ریسه را تاکید نمودند و پس از ان کلیه اعضای هیئت ریسه در خصوص برنامه های مربوطه شهرستان ثلاث به بحث و تبادل نظر پرداختند. سپس کلیه اعضای حاضرین در جلسه از بیمارستان 32 تختخوابی و بستر درمان ثلاث بازدید بعمل آوردند . در پایان آقای دکتر کریم از مرکز بهداشتی درمانی روستایی میرآباد بازدید نمودند.

دکتر11
دکتر10