برگزاری جلسه کمیته اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD) در مرکز بهداشت شهرستان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی،کمیته IDD شهرستان در دفتر سرپرست مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

در این جلسه که به صورت فصلی برگزار می شود مباحثی نظیر برگزاری کلاسهای آموزشی جهت مادران باردار و دانش اموزان،غربالگری هایپو تیروییدی کلیه نوزادان و دانش اموزان مقاطع  اول ابتدایی،اول و سوم راهنمایی،انجام آزمایشات برای افراد مبتلا و مشکوک به این بیماری،یدسنجی نمک های موجود در سطح عرضه و اماکن تهیه مواد غذاییمصوب گردید .

لازم به ذکر است در پایان این جلسه ابلاغ جهت اعضای جدید صادر وبه تایید سرپرست شبکه بهداشت رسید.