آموزش کلاس به کلاس تمامی دانش آموزان مدارس شهرستان ثلاث باباجانی در رابطه با بیماری آنفلوانزا توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

آموزش کلاس به کلاس تمامی دانش آموزان  مدارس شهرستان ثلاث باباجانی در رابطه با بیماری آنفلوانزا توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی،با توجه به فصل سرما و شیوع بیماری آنفلوانزا در سطح کشور ،شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی اقدام به آموزش تمامی دانش آموزان مدارس شهرستان به صورت کلاس به کلاس نموده است.

آموزش در سطح شهر تازه آباد توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان و در روستاها این آموزش توسط بهورزان انجام می شود.

لازم به ذکر است تا این تاریخ هیچ موردی از ابتلا به بیماری آنفلوانزا در سطح این شهرستان مشاهده نشده است.

مد3

مد2