تشکیل جلسه کمیته بین بخشی با حضور رابطین سلامت ادارات در خصوص بسیج ملی کاهش مصرف قند،نمک و چربی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی،رابطین سلامت ادارات شهرستان ثلاث باباجانی در خصوص بسیج ملی کاهش مصرف قند،نمک و چربی با حضور کارشناس تغذیه در شبکه بهداشت و درمان این شهرستات تشکیل جلسه دادند.

در این جلسه آزاد رستمی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان توصیه به کاهش مصرف قند،نمک و چربی برای کلیه افراد جامعه نموده و گفتند متوسط مصرف نمک در کشور ما 10.8 گرم در روز است که بیش از دو برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است و مصرف قند و شکر روزانه نیز در ایران 66 گرم عنوان شده است در حالی که مطلوب غذایی قند و شکر 40 گرم در روز می باشد.

وی در ادامه گفتند افزایش مصرف روغن به ویژه از نوع اشباع آن موجب افزایش بیماریهای قلبی- عروقی و برخی سرطان ها از جمله سرطان پروستات و سرطان سینه در جامعه می شود.