شروع بکار بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ، بیسج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان  رأس ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 95/8/8 با حضور دکتر پویان احمدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ، پرویز بهرامی سرپرست مرکز بهداشت و مسئولین ذیربط و جمعی از کارکنان و اعضای بسیج جامعه پزشکی شروع بکار کرد.

دکتر احمدی طی حکمی که از طرف فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ثلاث باباجانی به عنوان مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان انتخاب شد ، ضمن ایراد سخنانی به اهمیت جایگاه بسیج جامعه پزشکی در مجموعه حوزه سلامت کشور و استان و همچنین توانمندی این نهاد دانشگاهی  در پیشبرد اهداف حوزه سلامت اشاره نمودند. و در ادامه درباره هدف از تشکیل این کانون گفت: در این کانون انتقال تجارب دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در جامعه پزشکی مدنظر است.

وی ادامه داد: نظارت روشن گرانه در صیانت و حفاظت از آرمان‌های نظام مقدس انقلاب اسلامی در حوزه پزشکی و تقویت و سازماندهی ظرفیت‌های موجود در این حوزه در جهت خدمت رسانی به مردم حائز اهیمت است.