صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان از پروژه ها در حال احداث حوزه سلامت شهرستان ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی طی عملیات میدانی از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ,ازگله,کانی رش,نگره و پروژهای در حال احداث حوزه سلامت شهرستان بازدید به عمل آوردند.

صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی  طی عملیات میدانی از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ,ازگله,کانی رش,نگره و پروژهای در حال احداث حوزه سلامت شهرستان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید میدانی که جهت مشخص شدن پیشرفت پروژه ها انجام گرفت از تلاش مستمر برای به اتمام رساندن پروژه ها در حال احداث قبل از اتمام سال جاری خبر دادند.