کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و پایگاه فوریتهای جاده ایی در روستای شیخ صله انجام گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت  ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی

با حضور خیرین و دکتر منصوری معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،خدادادی فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی و مردم محلی کلنگ احداث پروژه ی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و پایگاه فوریتهای جاده ایی در روستای مرزی شیخ صله از توابع شهرستان بر زمین زده شد.و در تمامی مراحل از احداث تا بهره برداری با نظارت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام خواهد گرفت.

مرکزخدمات جامع سلامت روستایی  بازیربنای ۶۰۰مترمربع واعتبار تقریبی ۲۰ میلیارد ریال توسط خیرین نیک اندیش بانک کشاورزی در روستای مرزی شیخ صله احداث خواهدشد و همچنین

پایگاه فوریتهای جاده ای زمین مورد نیاز احداث خود را با زیربنای ۱۶۰ مترمربع اهدایی تحویل گرفته و با اعتباری بالغ بر۶ میلیارد ریال توسط خیر محترم سرکار خانم صدیقی احداث خواهد کرد.