مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی و مرکز اورژانس شهری به بهره برداری رسید.

مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی تازه آباد و مرکز اورژانس شهری ابن سینا با همت و مشارکت خیرین و حمایت و همکاری برنامه حالا خورشید افتتاح و به بهره برداری رسید

مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی تازه آباد شهرستان با همت بلند و مشارکت خیرین سلامت( ورزشکاران و هنرمندان کشور) و حمایت و همکاری برنامه حالا خورشید شبکه سه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پس از تخریب در زلزله در متراژ ۶۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال احداث شد.این‌با حضور مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان، مدیر مشارکتهای مردمی دانشگاه و نمایندگان مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی به شبکه بهداشت و درمان تحویل داده شد.

در ادامه حضور و مشارکت خیرین نیک اندیش در بازسازی  واحدهای ارائه خدمات سلامت در مناطق زلزله زده استان، مرکز اورژانس شهری ابن سینا شهرستان نیز با مشارکت شرکت خدمات انفورماتیک در متراژ ۱۵۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال احداث شد.
این مرکز حضور مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، مدیر مشارکتهای مردمی و همکاران مدیریت عمرانی دانشگاه به منظور ارائه خدمات به مردم شریف منطقه به شبکه بهداشت و درمان شهرستان تحویل داده شد.