علت بیماری مردم روستای شیخ صله مشخص شد.

با تحقیقات انجام شده و انجام آزمایشات مکرر توسط تیم های واکنش سریع دانشگاه و شبکه بهداشت از زمان به وجودآمدن بیماری در روستای شیخ صله و با توجه به مستندات موجود علت بیماری آلودگی آب مصرفی در روستا بوده است.

با تحقیقات انجام شده و انجام آزمایشات مکرر توسط تیم های واکنش سریع دانشگاه و شبکه بهداشت از زمان به وجودد آمدن بیماری در روستای شیخ صله و با توجه به مستندات موجود علت بیماری آلودگی آب مصرفی در روستا بوده است.

با توجه به اثبات علت بیماری به وجود آمده و مسمومیت بیش از 200 نفر از مردم روستا تیم های بهداشت و درمان در روستا حضوری فعال داشته و تمامی امکانات لازم برای جلوگیری از تلفات جانی فراهم شده است.

بیمار یابی فعال بصورت خانه به خانه و تشدید نظام سندرمیک بیماری های واگیر در منطقه بروز طغیان تا اتمام آن ادامه دارد.