حسینی روز پرستار را تبریک گفت.

صبور حسینی مورخ 30 آذر ماه مصادف با ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار در پیامی این روز را به پرستاران جان بر کف تبریک گفت.
‍ ‍به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

️ متن پیام به این شرح است:

《 به نام خدا 》

مقام معظم رهبری :
فرهنگ جامعه ، باید اهمیت کار پرستار و دشواری آن را بشناسد.

پرستار ،عجب واژه آشنائی است کلمه ای که ناخود آگاه هر شنونده ای را به یاد آرامش و سلامتی و به یاد شخصی می اندازدکه در لحظات سختی و ناراحتی ، یاری رسان ماست.انسانهای بی ادعائی که به معنای واقعی کلمه خالصانه کار میکنندتا بیماران سلامتی خود را بازیابند.
مدافعان عرصه سلامت ،فداکاران و ایثارگانی که در مواجهه با ویروس منحوس کرونا در عرصه خدمت به کشور و نجات جان هم‌وطنانشان با محبت و عاطفت بی دریغ امید را به رگ حیات جاری می سازند.
سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را با یاد شهدای جامعه پرستاری به همه  پرستاران عزیز علی الخصوص پرستاران بزرگوار شاغل در شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی تبریک عرض نموده و از ایثار و خودگذشتگی شما در طول یکسال گذشته در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا و حفظ جان و سلامت شهروندان شریف شهرستان صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم و امیدوارم در پناه حق تعالی همواره  سالم و سربلند باشید.