حسینی روز جهانی داوطلب را تبریک گفت.

صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی به مناسبت14 آذر ماه روز جهانی داوطلب در پیامی این روز را به همه داوطلبان خدمات رسان در حوزه سلامت تبریک گفت.در این پیام آمده است:

"بسمه تعالی"
«روز جهانی داوطلب فرصتی جهت ترغیب وحمایت از خدمات داوطلبان نظام سلامت است»
افرادی هستند که بدون هیچ گونه مزد وحقوقی فقط بخاطر عشق وانسانیت،رضای الهی و حس مسئولیت پذیری دربرابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسئولان بهداشتی ومردم عمل میکنند.
داوطلبان وسفیران سلامت خانوار از نهاد وجنس خود مردم اند که بدون هیچ گونه چشم داشتی،ضمن برقراری ارتباط مناسب با مردم در قالب برنامه ملی خودمراقبتی،با ارتقای سواد سلامت جامعه درحوزه های مختلف سطح سلامت مردم را بهبود می بخشند.
همه گیری بیماری کووید-۱۹ به ما نشان داد که عامل بیماریزا فارغ از نژاد،جنسیت،جغرافیا ،ثروت و... همه انسان ها را طعمه خود می سازد.
فراگیری این بیماری باعث شد تا لزوم همکاری وجلب مشارکت جامعه ، حمایت سازمان ها وتوانمندسازی افراد جامعه درکنترل آن چشم گیر وبی بدیل باشد.
درشرایط همه گیری بیماری کووید-۱۹ مشارکت های داوطلبانه مردم وتلاش تمامی نیروهای داوطلب حوزه سلامت(رابطان سلامت وسفیران سلامت خانواده)،نیروهای داوطلب بسیج،نیروهای داوطلب هلال احمر و....در غربالگری ،اطلاع رسانی ،آموزش های عمومی،واکسیناسیون وکنترل همه گیری این بیماری چشمگیر بوده است.
 اینجانب روز جهانی داوطلب مصادف با ۱۴آذر را به مربیان،رابطین سلامت محلات ،سفیران سلامت خانوار ،نیروهای داوطلب بسیج وهلال احمر و....بعنوان گروه جهادگر مخلص ومدافع سلامت وسربازان گمنام تندرستی تبریک عرض می نمایم.