حسینی روز دندانپزشک را تبریک گفت.

صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان 23 فروردین ماه به مناسبت روز دندانپزشک در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

در متن این پیام آمده است:

بسمه تعالی

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست.
دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی و دندانپزشکان، دانشجویان شهرستان ثلاث باباجانی در این رشته را تبریک عرض می نماییم.