کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد.

کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی مورخه ۲۸ فروردین ماه با حضور فرماندار،کارشناس معاونت اجتماعی دانشگاه و مسئولان ادارات مربوطه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

متاسفانه بعداز زلزله ۱۳۹۶ در شهرستان با افزایش آمار بیماران آسیب های اجتماعی  روبرو بوده ایم.و این امر باعث شده است که از مسئولان ارشد تا ادارات مربوطه زیر مجموعه توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.

خوشبختانه با حضور باوندپور سرپرست جدید فرمانداری و حمایت ویژه ایشان از این موضوع، سرپرست شبکه و تیم سلامت و روان در شبکه بهداشت و درمان، امید آن است که با کاهش و یا ریشه کن کردن این مسئله در شهرستان باشیم.که حمایت همه جانبه تمام اقشار جامعه را میطلبد.