سرپرست شبکه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان به مناسبت 30 فروردین ماه زادروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

در متن پیام آمده است:

اینجانب ضمن تبریک روز آزمایشگاه برخود وظیفه میدانم ضمن تشکر و قدردانی از  زحمات و مجاهدت‌های شبانه روزی پرسنل آزمایشگاه در مبارزه با ویروس منحوس کرونا در تمام کشور ،همه فعالان و دانش آموختگان این عرصه و همچنین از تلاش ها و خدمات شبانه روزی مجموعه همکاران شاغل در آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه همکارانم در آزمایشگاه ثلاث باباجانی در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه قدردانی می کنم‌. از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی و موفقیت برای خانواده بزرگ نظام سلامت مسئلت دارم.