سرپرست شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی روز جهانی ماما را تبریک گفت.

صبور حسینی مصادف با ۱۵ اردیبهشت ماه به مناسبت روز جهانی ماما در پیامی این روز را تبریک گفت.

صبور حسینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان مصادف با ۱۵ اردیبهشت ماه به مناسبت روز جهانی ماما در پیامی این روز را تبریک گفت.

در این پیام آمده است؛

"قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امید آفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد."

بی تردید، جامعه مامایی حامیان سلامت زنان، کودکان و خانواده ها به شمار می آیند که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند 15اردیبهشت مصادف با روز جهانی ماما بهانه ای است برای تجلیل از این قشرصبور و زحمتکش و اینجانب این روز را به این قشر خدوم در سطح بهداشت و درمان(مراکز بهداشتی و بیمارستان) در شهرستان ثلاث باباجانی تبریک عرض می نمایم و سلامتی روز افروزنشان را از ایزد متعال خواهانیم.