به مناسبت هفته سلامت پارک سردار شهید قاسم سلیمانی پاک سازی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی به مناسبت هفته سلامت مورخه ۲۱ اردیبهشت دانش آموزان دبستان خدیجه کبری با همراهی کارکنان شبکه بهداشت ،« ”سمن ها“”انجمن ژینگه“فعالان محیط زیست»،اداره محیط زیست به صورت نمادین پارک سردار شهید قاسم سلیمانی شهرستان را پاکسازی کردند.

به مناسبت هفته سلامت پاکسازی پارک سردارشهید قاسم سلیمانی توسط گروه بهداشت محیط با شرکت کارکنان شبکه بهداشت،دانش آموزان دبستان، اداره محیط زیست، انجمن ژینگه به اجرا درآمد و در این برنامه مقدار زیادی زباله از سطح پارک جمع آوری و به جایگاه دفع نهایی زباله های شهر انتقال یافت.
 این اقدام با هدف ترویج فرهنگ حفظ و پاکیزه نگه داشتن محیط زیست، پاکسازی پارک انجام می‌شود.
حضور در این مراسم نمادین پاکسازی توانسته است گامی مثبت در راستای جمع‌آوری زباله ها و حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشد داشته باشند، وظیفه‌ای عمومی تلقی می‌شود.