اعزام تیم پزشکی طرح شهید رهنمون به مناطق محروم ثلاث باباجانی انجام گرفت.

اعزام تیم پزشکی طرح شهید رهنمون به مناطق محروم ثلاث باباجانی مورخه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در روستای پالان علیا با همکاری بسیج سپاه ناحیه انجام گرفت.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی ثلاث باباجانی گفت:

به مناسبت هفته سلامت و در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم، به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان و بهداری سپاه ناحیه  اقدام به پایش و ویزیت رایگان منطقه دالاهو در روستای پالان علیا از توابع شهرستان ثلاث باباجانی نمودند.

وی افزود: این اکیپ شامل پزشک،ماما، کارشناسان بهداشت خانواده، پیشگیری ومبارزه با بیماری‌ها و بهداشت محیط و دارویار و سایر نیروهای جهادی تیم را جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی همراهی کردند.
حسینی ؛با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم این منطقه بیان کرد: علاوه بر انجام ویزیت پزشکی، دارورسانی رایگان، واکسیناسیون، آموزش‌های بهداشت محیط و مصرف دارویی توسط اعضای بسیج جامعه پزشکی ارائه شد.