پیگیری پروژه ها و راه اندازی تجهیزات پزشکی از سوی دانشگاه ادامه دارد.

مدیران و مسئولان عمرانی و تجهیزات پزشکی دانشگاه مورخه 28 تیرماه با حضور در شهرستان از روند پیشرفت و راه اندازی پروژه ها و تجهیزات پزشکی در بیمارستان در حال احداث و بیمارستان سلامت(صحرایی) بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی

مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی دانشگاه که ایشان را دکتر شیرزادی مدیر تجهیزات پزشکی و دکتر رستم پور مسئول فیزیک بهداشت دانشگاه همراهی نمودند ضمن دیدار با سرپرست شبکه ،ضمن پیگیری و بررسی پروژه های در دست اقدام و نحوه ی مستقر نمودن تجهیزات پزشکی در بیمارستان ،به صورت میدانی و با همراهی سرپرست شبکه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با حضور در بیمارستان در حال احداث از روند پیشرفت پروژه بازدید و همچنین با حضور در بیمارستان سلامت (صحرایی)ضمن جانمایی واحد رادیولوژی از تجهیزات پزشکی فعال در بیمارستان بازدید به عمل آوردند.