تیم پایش وزارت بهداشت در ثلاث باباجانی حضور یافتند.

تیم پایش نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متشکل از مهندس محمدی و مهندس طلعتی تیم و با همراهی مهندس ذائبی از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دوم شهریور ماه ۱۴۰۱ در شهرستان ثلاث باباجانی حضور یافتند

تیم پایش نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متشکل از مهندس محمدی و مهندس طلعتی تیم و با همراهی مهندس ذائبی از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دوم شهریور ماه ۱۴۰۱  در شهرستان ثلاث باباجانی حضور یافتند.این تیم ضمن نشستی با مدیر شبکه بهداشت و درمان به بررسی واحدهای محیط و حرفه ای پرداختند و در ادامه توسط تیم مذکور از فعالیت و نحوه ارائه خدمات همکاران دو واحد بهداشت محیط و حرفه ای در ستاد، مراکز شهری و روستایی و بیمارستان موقت و همچنین در خصوص رعایت استانداردهای بهداشتی در بیمارستان در حال احداث شهرستان، بازدید و پایش صورت‌گرفت.