پیگیری پروژه های عمرانی حوزه سلامت شهرستان ثلاث باباجانی به صورت ویژه انجام شد.

دکتر امینی مورخه هشتم بهمن ماه ۱۴۰۱ جهت پیگیری پروژه های عمرانی حوزه سلامت شهرستان با دعوت از کارشناسان فنی معاونت های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شهرستان به صورت تخصصی چالش ها و موانع را بررسی نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی پیگیری پروژه های عمرانی حوزه سلامت را به صورت میدانی در شهرستان انجام دادند.

- ایشان با برگزاری جلسه ایی به صورت تخصصی و با حضور کارشناسان فنی معاونت توسعه و منابع انسانی،معاونت امور بهداشتی،معاونت امور درمان و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه , به بررسی چالش های پیش رو بیمارستان در حال احداث شهرستان ثلاث باباجانی به صورت ویژه پرداخته شد.
-کارشناسان فنی معاونت های مذکور با همراهی مدیر شبکه بهداشت و درمان،سرپرست مرکز بهداشت،مسئول حراست،مدیر بیمارستان و کارشناس پروژه ها با حضور در بیمارستان در حال احداث شهرستان چالش های موجود را به صورت میدانی بررسی , و در جهت رفع موانع و مشکلات راهکارهای لازم را ارائه نمودند.