کلنگ احداث پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ازگله به زمین زده شد.

به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی کلنگ احداث پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ازگله در ثلاث باباجانی مورخه بیستم بهمن ماه ۱۴۰۱ به زمین زده شد.

در نهمین روز از دهه مبارک فجر آئین کلنگ زنی ساخت پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ازگله ثلاث باباجانی با حضور فرماندار، بخشدار ازگله و اعضاء شورای اداری شهرستان ثلاث باباجانی برگزار شد.

پانسیون پزشک مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ازگله با زیربنای ۸۰ متر مربع از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار احداث خواهد شد.