مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله به صورت موقت به بهره برداری رسید.

با حضور مجمع خیرین دانشگاه نماینده بانک کشاورزی مدیریت شبکه بخشدار مرکزی شهرستان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله در مورخه ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ به صورت موقت تحویل و به بهره برداری رسید.

با حضور مجمع خیرین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی، نماینده بانک کشاورزی،مدیر دفتر نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی و بخشدار مرکزی شهرستان ثلاث باباجانی مورخه ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ به صورت موقت به شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی تحویل و به بهره برداری رسید.

این مرکز با زیربنا ۶۰۰ متر مربع و در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر ۴۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال و به صورت مشترک با همت دلهای مهربان پرسنل بانک کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی به جمعیت حدود ۳۵۰۰ نفری روستای شیخ صله به صورت موقت تحویل و خدمات ارائه می نماید.