هفته سلامت سال 1402 در شهرستان ثلاث باباجانی با پاکسازی پارک شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز شد.

به مناسبت آغاز هفته سلامت با "شعار سلامتی برای همه با پزشکی خانواده" با حضور و همراهی رئیس مرکز بهداشت،کارشناسان بهداشتی و اداری ستاد و با همکاری رئیس کارکنان محیط زیست شهرستان و دانش آموزان دبستان مولوی به صورت نمادین پارک سردار شهید قاسم سلیمانی شهرستان ثلاث باباجانی را پاکسازی کردند.

به مناسبت آغاز هفته سلامت با "شعار سلامتی برای همه با پزشکی خانواده" مورخه 9 اردیبهشت ماه 1402با حضور و همراهی رئیس مرکز بهداشت،کارشناسان بهداشتی و اداری ستاد و با همکاری رئیس کارکنان محیط زیست شهرستان و  دانش آموزان دبستان مولوی  به صورت نمادین پارک سردار شهید قاسم سلیمانی شهرستان ثلاث باباجانی را پاکسازی کردند.

حضور در این مراسم نمادین پاکسازی، توانسته است گامی مثبت در راستای جمع‌آوری زباله ها و حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشد داشته باشند، وظیفه‌ای عمومی تلقی می‌شود.