برگزاری کارگاه پدیکلوزیس جهت بهورزان :

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

ه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی  با همکاری واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت  کلیه بهورزان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان در  این کارگاه آموزشی که در شهریور ماه سال جاری در محل سالن ارشاد شهرستان شرکت نمودند .بهورزان در این کارگاه با مبانی بیماری ، راههای پیشگیری ، موانع موجود در پیشگیری ومبازه با این بیماری  که توسط خانم میرزایی مسئول واحد  بهداشت مدارس مرکز بهداشت ارائه گردید آشنا شدند ودستور العمل ها وبرنامه های آتی جهت مبارزه با این بیماری نیز جهت حضار تشریح وتوضیح داده شد. همچنین حساس سازی بیشتر بهورزان جهت ارائه آمار های واقعی وپیگیری  مبتلایان به این بیماری  جهت جلوگیری از انتشار  آن در میان  دانش آموزان  با توجه به فرارسیدن اول مهرماه شروع سال تحصیلی جدید  از مطالب دیگر  ارائه شده در این کارگاه آموزشی بود.