برگزاری جلسه برون بخشی برنامه های هفته جهانی کودک :

برگزاری جلسه برون بخشی  برنامه های هفته جهانی کودک :

بمناسبت هفته جهانی کودک 16 تا 25 مهرماه جلسه برون بخشی هماهنگی برنامه های این هفته با حضور رابطین ادرات مربوطه ، سرپرست مرکز بهداشت وکارشناسان مسئول واحدهای مربوطه در محل سالن آموزش مرکز بهداشت در مورخ دهم شهریور ماه  برگزار گردید. سرپرست مرکز بهداشت ضمن بیان شعار امسال سازمان جهانی بهداشت به  نقش واهمیت سلامت کودکان در ارتقا ئ سلامت جامعه  اشاره نمودندکه در ادامه کارشناسان مسئول واحدهای مربوطه با توزیع پمقلت ومطالب آموزشی مرتبط  این هفته خواستار همکاری وهماهنگی ادارات وارگانهای مختلف جهت برگزاری هرچه بهتر وبا شکوه تر این هفته شدند خانم اعظمی مسئول برنامه کودکان مرکز بهداشت ضمن بیان مهمترین علل مرگ ومیر کودکان در ایران به بیان اهداف وبرنامه های پیش بینی شده جهت این هفته شامل برگزاری واجرای پیاده روی دانش آموزان مدارس با همکاری آموزش وپرورش ، اجرای کلاس های آموزشی جهت والدین کودکان تحت پوشش کمیته امداد وبهزیستی  و... پرداختند ودر پایان رابطین ادارات  با بیان نقطه نظرات  خود خواستار همکاری دو جانبه بین مرکز بهداشت وادرات جهت اجرای مراسم شدند.