برگزاری کارگاه آموزشی و جلسه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان با بهورزان

برگزاری  کارگاه آموزشی و جلسه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان با بهورزان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی و کارشناس مسئولین ستادی با بهورزان جلسه ای برگزار نمودند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی و کارشناس مسئولین ستادی با بهورزان در تاریخهای 21 و 22 آبان ماه  جلسه ای برگزار نمودند. در این جلسه مهندس رستمی ضمن خوشامدگویی ،  بهورزان را محیطی ترین ارایه  خدمات مراقبت به مردم دانست و گفت بهورزان مهمترین حلقه ارجاع در شبکه بهداشت وطرح تحول نظام  سلامت می باشند .سپس مهندس نظری کارشناس سلامت محیط شهرستان پیرامون آب آشامیدنی سالم مطالبی را ارایه نمود . وبعداز آن مهندس سعیدی زاده در خصوص برنامه جدید واکسیناسیون(پنتا والان) و بیماری تب مالت کارگاه آموزشی برگزار نمود.ضمنا کارشناسان سلامت خانواده نیز مطالبی در این جلسه بیان نمودند. در پایان مهندس رستمی به سوالات بهورزان  پاسخ دادند.

بهورزان

بهورزان 1