تشکیل جلسه نمایندگان هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میرآباد

تشکیل جلسه  نمایندگان هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میرآباد
نمایندگان هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت پیگیری مصوبات بازدید وسفر رئیس دانشگاه از شبکه ثلاث باباجانی در مرکز بهداشتی درمانی میرآباد برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی ،نمایندگان هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت پیگیری مصوبات بازدید وسفر رئیس دانشگاه از شبکه ثلاث باباجانی  در مرکز بهداشتی درمانی میرآباد در تاریخ 93/12/5 برگزار گردید. در این جلسه دکتر اختری رئیس دفتر ریاست دانشگاه و هیئت همراه به پیگیری کلیه بندهای بازدید مذکور(31 بند) پرداختند.سپس مهندس رستمی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان، با ارایه مستندات فعالیتهای انجام شده گفت: تمام تلاش خویش را خواهد نمود تا به بهترین نحو خدمات بهداشت و سلامت به کلیه مردم شهرستان ارایه گردد و در این راستا از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود.صورتجلسات ومستندات لازم تحویل سرکار خانم دارابی مسئول واحد نظارت و بهره وری دانشگاه گردید . پس از بحث و گفتگو حضار در جلسه،اقای دکتر اختری از زحمات سرپرست شبکه ثلاث و کلیه همکارانشان تقدیر و تشکر نمود.

بازدید

بازدید1