برگزاری جلسه برون بخشی بزرگداشت هفته سلامت با حضور ادارت تابعه شهرستان

جلسه برون بخشی بزرگداشت هفته سلامت با حضور ادارت تابعه شهرستان برگزارگردید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ثلاث باباجانی، جلسه برون بخشی بزرگداشت هفته سلامت با حضور ادارت تابعه شهرستان  در شبکه بهداشت برگزارگردید. در این جلسه ابتدا مهندس رستمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ضمن خوشامدگویی  و تشکر از حضور نمایندگان ادارات تابعه در خصوص هفته سلامت باشعار ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره و لزوم همکاتری کلیه ادارات در تامین سلامت جامعه مطالب بیان نمودند سپس نمایندگان ادارات به بحث و تبادل نظر و گفتگو پرداختند وسپس مقرر گردید که شبکه بهداشت در راستای فرهنگ سازی ورزش به مربیان جوان شهرستان لوح تقدیر و جوایز اهدانماید و مسابقه فوتسال ادارات شهرستان بمناسبت هفته سلامت و بازدید مشترک شبکه بهداشت واداره صنعت ومعدن از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی و خبازی ها و.... و راه اندازی کاروان سلامت در سطح روستاهای محروم شهرستان و توزیع داروی رایگان باهمکاری شبکه بهداشت و بسیج وهلال احمر و برپایی چادر و ایستگاه سلامت باهمکاری شبکه بهداشت وهلال احمر و تهیه وتوزیع پمفلت و بروشور و نکات بهداشتی در سطح شهرستان و.... از مصوبات مهم این جلسه بود.