شروع به کار واحد حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی،واحد حراست این شبکه از تاریخ 12 بهمن ماه سال جاری با تصدی آقای صادق زارعی به عنوان مسئول حراست شروع به کار کردند.

در این رابطه جلسه ای با حضور هیئتی از حراست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان و تمامی پرسنل ستادی تشکیل شد.

ح

در این جلسه ابتدا مهندس مهرداد رستمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی به مهمانان به ارائه مطالبی در مورد مسایل و مشکلات شبکه بهداشت پرداختندو سپس آقای نادر رضایی معاون حراست  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اهمیت و شرح وظایف حراست در ادارات پرداختند.

در پایان هم کلیه همکاران به بحث و تبادل نظر در مورد مشکلات کاری با مسئول حراست و مسئولین شبکه بهداشت پرداختند.

حر