برگزاری جلسه تأمین زمین مورد نیاز پروزه های بخش سلامت شهرستان ثلاث باباجانی در فرمانداری

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ، جلسه ی تأمین زمین مورد نیاز پروژه های بخش سلامت شهرستان  در محل دفتر فرمانداری شهرستان با حضور آقای اکبری فرماندار شهرستان ، دکتر احمدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، مهندس قلقله ای مسئول پروژه های عمرانی شهرستان ، صادق زارعی مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان و هیئت همراه مورخ 95/8/12 برگزار گردید.

در این جلسه آقای اکبری با دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مهندس رستمی مدیر امور پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی به صورت تلفنی در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند .

در ادامه دکتر احمدی ضمن ارائه ی توضیحات لازم در خصوص پروژه های اختصاص یافته از طرف دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به این شهرستان از فرمانداری ، بخشداری ، شورای شهر ،شهرداری و خیرین شهرستان تقاضای همکاری در خصوص تأمین زمین مورد نیاز پروژه هایی موردنظر تقاضای کمک نمود .

در پایان با توجه به اهمیت موضوع مقرر گردید در روز شنبه 95/8/15 جلسه ی دیگری در این خصوص برگزار گردد.