جلسه هم اندیشی طرح پیام آوران فرهنگ بهداشت و سلامت در مدارس عشایری شهرستان ثلاث باباجانی برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ، جلسه هم اندیشی نشست هم اندیشی طرح پیام آوران فرهنگ بهداشت و سلامت در مدارس عشایری شهرستان ثلاث باباجانی  با حضور پرویز بهرامی سرپرست مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی در دفتر کاری سرپرست مرکز بهداشت برگزار گردید.

در ابتدا آقای بهرامی در خصوص نیاز دانش آموزان مدارس عشایری به فراگیری مطالب بهداشتی در ابعاد مختلف و ارتقای سطح آگاهی و توانمندی آنان در این زمینه مطالبی بیان کرد.

در ادامه بهرامی به ضرورت اجرای طرح پیام آوران فرهنگ بهداشت و سلامت با مشارکت کارشناسان بهداشت مناطق اشاره کرد و گفت: سرفصل های تعیین شده توسط کارشناسان مراکز بهداشت در مدارس عشایر تدریس و آموزش داده شود.

در پایان جلسه مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید:

1. مقرر گردید در مناطق عشایری خدمات دهان و دندان به دانش آموزان مقطع ابتدایی در اولویت قرار گیرد.
  2. مقرر گردید دانش آموزان پایه اول و چهارم ابتدایی و اول متوسطه اول در مدارس عشایری مورد مراقبت های پزشکی و غیر پزشکی قرار گیرند.
  3. مقرر گردید شامپوی پر مترین برای موارد ابتلا به پدیکولوزیس به صورت رایگان در اختیار دان آموزان مدارس و خانواده های آنان قرار بگیرد.
  4. مقرر گردید برنامه مکمل یاری بر اساس دستور العمل ابلاغی در گروه های هدف دانش آموزی انجام گیرد.
  5. مقرر گردید برنامه سفیران سلامت در بین دانش آموزان مدارس عشایری اجرا گردد.
  6. مقرر گردید آموزش مطالب بهداشتی بر اساس سن ، جنس و تقویم آموزشی انجام گیرد.
  7. مقرر گردید که کلیه واحد های ستادی در سطح پایه اول متوسطه دوم آموزش پیشگیری از رفتار های پر خطر را از نیمه دوم آبان تا بهمن ماه انجام دهند.