بازدید ناظر سامانه سیب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

بازدید ناظر سامانه سیب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی ، جناب اقای مهندس علی کریمی ناظر معاونت بهداشتی سامانه سیب صبح امروز مورخ 1395/10/18 از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

در این بازدید جلسه ای با حضور پرویز بهرامی سرپرست مرکز بهداشت ، آقای مظفر رحمانی تنها مدیر سامانه سیب و آقای کیهان نظری کارشناس واحد IT  ستاد شبکه بهداشت در دفتر کاری سرپرست مرکز بهداشت برگزار گردید.

68968

در این جلسه درباره فعالیت های کاربران سامانه سیب ، وضعیت زیر ساخت ها ، تعداد خدمات ثبت شده روزانه ، به روز نمودن جمعیت تحت پوشش در سامانه ، بررسی وضعیت اینترنت واحد های تحت پوشش ، بررسی وضعیت ثبت خدمات توسط پزشک و ماما ها و کارشناسان مراقب سلامت به بحث و تبادل نظر پرداختند.

892688

در ادامه آقای رحمانی در خصوص ارزیابی سامانه سیب ضمن ارائه توضحات لازم اظهار داشتند که از مجموع 5 مرکز تحت پوشش 3 مرکز دارای اینترنت و 2 مرکز دیگر فاقد دسترسی به اینترنت و از مجموع 33 خانه بهداشت 5 خانه بهداشت دارای اینترنت و 28 خانه بهداشت فاقد دسترسی به اینترنت هستند.

4656+97

وی در ادامه در خصوص مشکلات دسترسی به اینترنت افزودند که با برنامه ریزی های بعمل آمده با هماهنگی مراکز خانه های بهداشت فاقد دسترشی به اینترنت جهت ثبت خدمات طبق برنامه به ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراجعه نمایند.

در پایان از مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی تازه آباد و زیر ساخت های سامانه سیب آن مرکز بازدید به عمل آمد.