موسیقی درمانی باعث بهبود بی‌خوابی در افراد می‌شود

بر پایه نتایج طرح تحقیقاتی بررسی " اثر بخشی موسیقی درمانی مبتنی بر موسیقی سنتی ایرانی بر بی‌خوابی، کیفیت خواب، افسردگی، اضطراب و استرس در مردان مبتلا به بی‌خوابی اولیه" که توسط دکتر علی اکبر پرویزی فرد در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه انجام شد موسیقی درمانی باعث بهبود بی‌خوابی در افراد می‌شود.

این پژوهش که با هدف بررسی موسیقی درمانیبر اختلال بی­خوابی صورت گرفت نشان دهنده کارآمدی موسیقی در درمان اختلال مزبور به عنوان یکی از رویکرد­های کم هزینه و بدون عارضه ­ای است که برای درمان اختلال بیخوابی وجود دارد.

گفتنی استبی­خوابی، اختلال شایعی در سطح جامعه است که افراد فراوانی مبتلا به این اختلال هستند و چنان­چه این بیماری درمان نشود ممکن است باعث آثار زیانباری بر کارکرد و زندگی فرد شود.