شهرستان ثلاث باباجانی صاحب پزشک متخصص شد؟

شهرستان ثلاث باباجانی پس از سالها انتظار ،با برپایی بیمارستان صحرایی دارای پزشک متخصص شد و شروع به کار پزشک متخصص جراحی عمومی به عنوان اولین متخصص مستقر در شهرستان ثلاث باباجانی از پنج شنبه 17 آذر انجام می گیرد.

شهرستان ثلاث باباجانی با جمعیت حدود 40/000 نفری ،شهرستانی مرزی با وسعت زیاد و مسافت طولانی نسبت به سایر شهرستانها و استان که دارای بیمارستان می باشد از نبود بیمارستان و پزشک متخصص رنج می برد، با وجود احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان اما به دلیل  آسیب دیدن بیمارستان احداثی بعد از زلزله 21 آبان 96 همچنان مردم منطقه چشم انتظار بیمارستان باقی ماندند اما دز سفری که وزیر محترم بهداشت به شهرستان در شهریور 97 داشتند از برپایی بیمارستان صحرایی تا زمان آماده شدن بیمارستان اصلی شهرستان خبر داد و با حمایتهای ریاست دانشگاه و سایر همکاران بهداشت و درمان در اواخر مهر ماه بیمارستان صحرایی برپا و آماده خدمت رسانی به مردم محروم و چشم انتظار شد.

و از همه مهمتر برای شهرستان زلزله زده و محروم حضور پزشکان متخصص به صورت تمام وقت در شهرستان بود که به سرانجام رسید و اولین پزشک متخصص،متخصص جراحی عمومی است که از پنج شنبه 15 آذر در تمام ایام هفته به جز روزهای تعطیل از ساعت 10 صبح الی 12 ظهر جهت ویزیت بیماران در مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی حضور می یابند و بیمارانی که احتیاج به بستری شدن و جراحی داشته باشد به بیمارستان صحرایی ارجاع و تحت مراقبت قرار میگیرد.

لازم به ذکر است پزشکان متخصص دیگری از جمله زنان و زایمان،داخلی و اطفال به زودی در شهرستان مستقر خواهندشد.