در آخرین روز از هفته دولت کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی آئین کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک در آخرین روز از هفته دولت مورخه نهم شهریور ماه ۱۴۰۱ با حضور فرماندار شهرستان،معاونین ایشان،بخشدار و اعضاء شورای اداری شهرستان ثلاث باباجانی اجرایی شد.

حسینی سرپرست شبکه با بیان اینکه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک با زیربنا ۶۰۰ متر مربع در دوطبقه از محل اعتبارات محرومیت زدایی و منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مبلغ *۹۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰* ریال اعتبار احداث خواهد شد.
و اینکه با ساخت این مرکز بیش از ۳۵۰۰ نفر از مردم شریف منطقه دالاهو از خدمات بهداشتی و درمانی بهرمند خواهند شد.