معاون امور درمان دانشگاه و هیئت همراه از شهرستان ثلاث باباجانی بازدیدنمودند.

پایش دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه و کارشناسان این معاونت مورخه ۲۹ شهریور ماه با هیئت همراه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه و کارشناسان این معاونت مورخه ۲۹ شهریور ماه با هیئت همراه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی بازدید نمودند. و در این بازدید با پیگیری مسائل و مشکلات بیمارستان موقت شهرستان به صورت میدانی اقداماتی صورت گرفته و ضمن بازدید از بیمارستان در حال احداث شهرستان از بخش های مختلف بیمارستان سلامت (صحرایی)اعم از درمانی، تشخیصی، مدیریتی، درآمد و بخش های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و این بازدید ها در راستای اهداف و سیاست های معاونت درمان صورت می گیرد و هدف اصلی آن کمک به بیمارستان‌ جهت شناسایی و مرتفع سازی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به منظور ارتقای کیفیت خدمات درمانی می‌باشد.