سیزدهمین جلسه پروژه های عمرانی دانشگاه به بررسی وضعیت اجرای پروژه های ثلاث باباجانی انجام شد.

بررسی وضعیت اجرای پروژه های بهداشتی درمانی شهرستان ثلاث باباجانی در سیزدهمین جلسه پروژه های عمرانی دانشگاه مورخه هفتم آبان ماه 1401 با حضور رییس دانشگاه ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت شهرستان و مسئولان مربوطه در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش وابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

روند اجرای پروژه بیمارستان ثلاث باباجانی و احداث و تکمیل مراکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله و چم زرشک در این جلسه پیگیری شد.

-بیمارستان شهرستان که در سال 1396 با پیشرفت 85 درصدی در حال ساخت بود با وقوع زلزله آبان ماه همان سال و پس لرزه های فراوان منجر به آسیب دیدن سازه های اصلی آن گردد و هم اکنون با برنده شدن شرکت ساختمانی آمن در مناقصه برای تکمیل آن پروژه مذکور با پیشرفت 35 درصدی در قسمتهای آسیب دیده در حال انجام است.

-پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله نیز که توسط خیر بانک کشاورزی آغاز گردید اکنون با پیشرفت 70 درصدی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه ،جهت تکمیل آن واگذار شده است.

-پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک با زیر بنای 600 متر مربع در دو طبقه از محل اعتبارات محرومیت زدایی و منابع داخلی دانشگاه و به مبلغ92/000/000/000 ریال مورخه نهم شهریور ماه 1401کلنگ زنی شد و هم اکنون در حال ساخت است.