مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه میزبان شهرستان ثلاث باباجانی بود.

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مورخه نهم آذر ماه 1401میزبان شهرستان ثلاث باباجانی بود که وی را مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی و دکتر رحیمی مدیر بودجه دانشگاه همراهی می کردند، ضمن حضور در شهرستان ثلاث باباجانی، با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

بررسی وضعیت پروژه های عمرانی بیمار ستان اصلی ثلاث باباجانی، مرکز خدمات جامع سلامت چم زرشک و شیخ صله محور اصلی این نشست بود.

در ادامه مهندس کریمی با همراهی فرماندار ضمن بازدید از پروژه بیمارستان اصلی این شهرستان، روند بازسازی این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

همچنین طی مراسمی از پرستاران و مدافعان سلامت به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار از پرستاران بیمارستان سلامت این شهرستان با اهداء گل تجلیل و تقدیر به عمل آمد.