مدیران گروه های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شهرستان ثلاث باباجانی حضور یافتند.

تیمی متشکل از مدیران گروه های معاونت بهداشتی دانشگاه مورخه بیست و یکم آذر ماه در شهرستان ثلاث باباجانی جهت ارزیابی شاخص‌های بهداشتی و بررسی چک لیست های وزارتی حضور یافتند

تیمی متشکل از مدیران گروه های معاونت بهداشتی دانشگاه مورخه بیست و یکم آذر ماه در شهرستان ثلاث باباجانی جهت ارزیابی شاخص‌های بهداشتی و بررسی چک لیست های وزارتی حضور یافتند

تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان ثلاث باباجانی بازدید نمودند.

صبح امروز دکتر ایمانی و مدیران گروه معاونت بهداشتی با هدف بررسی نحوه ارائه خدمت و ارزیابی شاخص های بهداشتی ضمن حضور در ستاد شبکه از تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی، خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت بازدید نمودند.

همچنین در نشستی که بدین منظور ستاد برگزار شد ابتدا دکتر ایمانی ضمن ابراز رضایت و قدردانی از همراهی و حمایت های مدیریت و زحمات صادقانه پرسنل نتایج این پایش را مثبت ارزیابی کرد و بر اهمیت خدمات بهداشتی و لزوم ارائه خدمت به نحو احسن به جمعیت تحت پوشش و ارتقاء شاخص ها و برنامه های حوزه بهداشت تاکید کردند .

در ادامه هر یک از مدیران گروههای معاونت بهداشت گزارشی از پایش های انجام شده از مرکز و مداخلات انجام شده ارائه کردند و نیز در پایان به جمع بندی مطالب عنوان شده و ارائه پیشنهادات و دستورات لازم پرداختند.