مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی عنوان کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی اهم فعالیت ها و عملکرد حوزه سلامت شهرستان را در طی سال ۱۴۰۱ را تشریح نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی مورخه 14 اسفند ماه ۱۴۰۱ اهم فعالیت ها و عملکرد یکساله حوزه ی سلامت را به شرح ذیل اعلام نمودند.

1)افتتاح کلینیک دندانپزشکی شهرستان ثلاث باباجانی

-این کلینیک دندانپزشکی با همت و مشارکت انجمن رادیولوژی ایران و کرمانشاه احداث،تجهیز و راه اندازی گردید.کلینیک مذکور دارای دو واحد دندانپزشکی-رادیولوژی-دو واحد پانسیون پزشک می باشد.این ساختمان در دو طبقه با زیربنا:ساختمان 210 مترمربع،دیوارکشی 90 متر،محوطه سازی 400 مترمربع همچنین تجهیز مرکز با اعتبار بالغ بر 32/500/000/000 ریال احداث و تجهیز گردید.

2)کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک

-مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چم زرشک با زیربنا ۶۰۰ متر مربع در دوطبقه از محل اعتبارات محرومیت زدایی و منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مبلغ92/000/000/000 ریال اعتبار احداث خواهد شد.و اینکه با ساخت این مرکز بیش از ۳۵۰۰ نفر از مردم شریف منطقه دالاهو از خدمات بهداشتی و درمانی بهرمند خواهند شد.

3)پیمان سپاری تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله

-مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله با زیر بنا 600 مترمربع در دو طبقه با همت و مشارکت بانک کشاورزی و از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مبلغ 31/743/094/517 ریال ومدت زمان 6 ماهه اجرای پیمان با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی به شرکت راه و ساختمانی صدف سازی صدیق پیمان سپاری شده است.

4)راه اندازی واحد ویژه دیالیز با ظرفیت انجام دیالیز همزمان برای 2 نفر

5)افتتاح و تجهیز آزمایشگاه بیمارستان سلامت با کمک دانشگاه علوم پزشکی و خیرین حوزه سلامت به ارزش حدودی 20/000/000/000ریال

6)افتتاح واحد اعزام و انتقال بیمارستان سلامت که منجر به افزایش ظرفیت انتقال بیماران بدحال شهر تازه آباد از 2 دستگاه آمبولانس به 4 دستگاه شد.

7)جذب متخصص رادیولوژی طرحی برای اولین بار در شهرستان که به صورت 12 روز در ماه انجام سونوگرافی را برای شهروندان میسر می سازد.

8)جذب متخصص قلب و عروق و افتتاح اولین درمانگاه تخصصی قلب و عروق با امکان انجام اکوکاردیوگرافی و تست ورزش به ارزش 25/000/000/000ریال

9)اختصاص یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 314 به پایگاه جاده ای میرآباد که به محض بازگشت آمبولانس مذکور از سرویس دوره ای موتور به آن پایگاه تحویل خواهد شد.

10)گسترش فضای فیزیکی زایشگاه بیمارستان سلامت به دو برابر ابعاد اولیه

11)کلنگ زنی پانسیون پزشک مزکز خدمات جامع سلامت شهر ازگله با اعتباری بالغ بر 20/0000/000/000 ریال