دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان روز شهید را تبریک گفت.

دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن بزرگداشت شهداء مورخه 22 اسفند ماه با تبریک این روز ،در مراسمی از فرزندان شاهد شاغل در این شبکه تجلیل به عمل آوردند.

دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن بزرگداشت شهداء مورخه 22 اسفند ماه ضمن تبریک روز شهید ،در مراسمی از فرزندان شاهد شاغل در این شبکه تجلیل به عمل آوردند.

در متن لوح تقدیر دکتر امینی آمده است:

همکاران گرامی شاغل در شبکه بهداشت و درمان

شهیدان گرانقدر با نثار خون پاکشان،شجره طیبه انقلاب اسلامی را آبیاری نمودند و به تاسی از سالار شهیدان حضرت اباعبدا... حسین (ع) به دفاع از ارزشهای والای اسلامی پرداختند و خانواده معزز ایشان که با باور به تحقق وعده خداوندی، زیباترین تجلی ایمان و ایثار را جلوه گری کرده اند،اسوه الگوی جامعه به شمار می آیند.ضمن قدردانی از تلاش ارزنده شما همکار عزیز و یادگار شهید بزرگوار با تشویقی کتبی درج در پرونده پرسنلی در پیشبرد اهداف و برنامه های حوزه سلامت،توفیق روز افزونتان را در خدمت رسانی به مردم شریف ایران و اعتلای هر چه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال مزین به نام "تولید،دانش بنیان،اشتغال آفرین" از خداوند بزرگ مسالت دارم. "

در ادامه دکتر امینی با حضور سرپرست مرکز بهداشت و حراست از فرزندان شاهد شاغل در شبکه با اهداء لوح تقدیر تقدیر به عمل آوردند.