اردوی جهادی سلامت با خدمات پزشکی متخصصین در شهرستان ثلاث باباجانی برپا شد.

اردوی جهادی سلامت همراه با ویزیت رایگان مورخه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ به مناسبت گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در شهرستان ثلاث باباجانی مستقر شدند.

اردوی جهادی سلامت همراه با ویزیت رایگان مورخه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ به مناسبت گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در شهرستان ثلاث باباجانی مستقر شدند.

-با پیگیریهای دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی و همکاری و هماهنگی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، خدمات پزشکی در قالب اُردوی جهادی و با حضور متخصصین ”مغز و اعصاب،ارتوپد،گوش و حلق و بینی ،اورولوژی ،چشم پزشکی و تیم پایش سلامت به صورت رایگان به مردم شریف شهرستان ثلاث باباجانی ارائه گردید.

-پزشکان متخصص در قالب دو گروه ،در بیمارستان سلامت شهرستان و مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی تازه آباد خدمات رایگان ارائه نمودند.

۱۹ خرداد ۱۴۰۲ ۰۱:۴۶