مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث بایاجانی

دکتر وهاب امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی طی پیامی یکم شهریورماه سالروز تولد طبیب برجسته و نامدار ایرانی جهان اسلام، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را تبریک گفت.
در این پیام آمده است؛

"بسم الله الرحمن الرحیم
"

خجسته سالروز میلاد فخر ایرانیان و شهره جهانیان ، حکیم وفیلسوف بزرگ ابو علی سینا و روز پزشک، روز قدردانی از مدد این دستان مهربان و دوست دار سلامت جامعه گرامی باد.

پزشک با شوق و رنج می‌آموزد تا رنج انسان را به شوق و آرامش برساند روز پزشک بر تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی خجسته باد.

اینجانب با دلی مملو از احترام و سپاس ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده پزشکان، روز پزشک را به تمامی تلاشگران این عرصه,به ویژه پزشکان زحمتکش و دانشجویان پزشکی محترم حاضر در شهرستان ثلاث باباجانی تبریک عرض نموده،امیدواریم ستاره‌ی زندگی و اختر دانشتان پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد و تداوم بهروزی و سربلندی شما را از خداوند متعال خواستارم.