دبیر ستاد امور شاهد وایثارگران دانشگاه با خانواده شهدا و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی دیدار نمودند.

مهرداد مرادی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه مورخه چهارم شهریور ماه ۱۴۰۲ با خانواده شهدا و ایثار گران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی دیدار کردند.

مهرداد مرادی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه مورخه چهارم شهریور ماه ۱۴۰۲ با خانواده شهدا و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی دیدار کردند. در این دیدار مهرداد مرادی مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه،رشیدی مشاور استاندار کرمانشاه در امور شاهد و ایثارگران، دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان و رئیس بنیاد شهید شهرستان ضمن حضور در منزل خانواده فرزند شهید همکار گرامی نظریان در صحبت های جداگانه ای ضمن عرض تسلیت و دلجویی با خانواده ی شهید، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند و درپایان با اهداء لوحی از طرف دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه از خانواده این شهید دلجویی شد.